En Vegansk Te Smoothie Der Svare Til Et Måltid

matcha smoothie nutche

At leve et liv baseret på fødevare bestående af planter og frugter kræver en vis planlægning. Men det er ikke ensbetydende at det er mere besværligt, og smoothie er blandt de nemmeste måder at indtage mange vitaminer, fedtstoffer og mineraler som kroppen har brug for.

Her får du opskriften på en energibombe der kan mætte dig i flere timer. Personligt, så kan jeg lide at drikke den her smoothie efter at jeg har trænet, fordi den ikke er svær at lave, man bestemmer selv hvor tyk den skal være og sidst men ikke mindst så er den proteinrig.

Udover fordelene af smoothien, så smager den helt vidunderligt. Den har den rette sødme og balanceret med men grøn, græsset smag der virkelig giver en grøn smagsoplevelse. Og fordi der tilsættes te får du den opkvikkende koffein-effekt som teen indeholder. Perfekt til at boost energien efter en udmattende træningssæssion eller fjerne morgentrætheden.

Veganske Ingredienser to smoothien

- Banan (1 moden banan)
- Matcha (te ske)
- Kokosmælk (100g)
- Et styk avocado (1 stk)
- Oliven olie (spiseske)
- Peanut Butter (2 spise ske)
- Honning (spise ske)
- Mandelmælk/Havremælk

Kalorier: ca. 1.000
Protein: ca. 15g 

8 ingredienser der giver smoothien en vidunderlig smagssymfoni, man simpelthen ikke kan få nok af. De gode aspekter i den her smoothie er ikke kun mætheden som man får fra den her energibombe, men også alle de gode vitaminer, mineraler og fedtstoffer som man også får indtaget på samme tid. Det er derfor en mættende måltid både for dig og sine sundhedsmål du ønsker at opnå. 
Smoothien er også min favorit måde at indtage matcha te på, fordi du undgår at slå nogen antistoffer ihjel med kogende vand. Her bliver pulver teet mindst skadet under tilberedningsprocessen sammenlignet med en normal kop te. Yderligere får du en masse fedtstoffer med i købet der giver dig en fin fornemmelse af mæthed og energi til at klare de kommende timer inden næste måltid. Koffeinen og l-theaninen gør drikken til en naturlig energidrik der booster dit fokus, da disse stoffer er kendt for deres opkvikkende effekter. Med andre ord kan du springe morgenkaffen og morgenmaden over, med den her blanding uden du rigtig går glip af noget.